Kassa Groen vanaf vandaag op tv

NATUUR EN MILIEU – De VARA komt vanaf vandaag met een variant op het inmiddels zeer bekende “Kassa”. Het programma heet “Kassa Groen” en zal zich bezig houden met allerlei onderwerpen en producten die met “groen”en “duurzaam”te maken hebben.

Zij zegt hierover op haar site: “‘Kassa Groen’ bestaat uit een aantal vaste onderdelen. Zo is er altijd het onderdeel over nieuwe producten, uitvindingen en inzichten die het dagelijks leven van de consument groener zullen maken. Daarnaast is er een reportage waarin misstanden, oplichting en valse voorwendselen worden blootgelegd.”

‘Kassa Groen’wordt op locatie gemaakt en gepresenteerd door Brecht van Hulten. De eerste uitzending is op 8 januari om 19.20 uur bij de VARA op Nederland 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *