In 2019 wordt een nieuw record aan zonnepanelen verwacht

Onderzoeksbedrijf Wood Meckenzie ziet een ruime stijging in het opgesteld vermogen van zonnepanelen in 2019. Eind 2019 wordt wereldwijd de 100 gigawatt overschreden met een verwacht vermogen van 114,5 gigawatt.

De wereld van zonne-energie is booming. Niet alleen in Nederland, ook in andere landen wordt het inzetten van zonnepanelen gestimuleerd. Niet alleen stijgt het aantal daken van particulieren en bedrijven met zonnepanelen, ook groeit het aantal zonneparken. De stijging zet zich ook door in Nederland. Vorig jaar lag het opgestelde vermogen in Nederland op 4,4 gigawatt. Een record dat nu al weer is verpulverd.

Meer weten over het vergelijken van energieleveranciers met stroom uit duurzame bronnen als zonne-energie?

Vergelijk hier de energieleveranciers en stap vandaag nog over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *